Петър Костадинов, който е помощник треньор на Черно море, коментира драматичния успех над Етър (Велико Търново) в среща от 19-ия кръг на Първа лига.

Старши треньорът Илиан Илиев не бе на пресконференцията след мача, след като бе изгонен от терена именно заради реакцията си при дузпата на Етър.

"Не сме гледали дузпата, но казаха, че била спорна. Заради това беше изгонен и Илиан Илиев. Хубавото от тази ситуация е, че момчетата потърсиха победата и след известна доза шанс топката отиде във Васко, който вкара", заяви Костадинов пред "Диема Спорт" след мача.

"Изпуснахме шест или седем 100-процентови ситуации, а тази глупост (червен картон), която Мазир Сула направи, можеше да ни коства две точки.

Поздравявам момчетата за почти перфектния мач и проявения характер след ситуацията в края. Наслаждаваме се на играта и те дават максимума от своите възможности цял полусезон. Единствената ни молба е да ни оставят да играем честно първенството. Знаете какви са бюджетите на ЦСКА и Лудогорец. Ние искаме просто да ни оставят да се наслаждаваме на играта.

Нашата роля (на треньорите) е лесна, тъй като попаднахме на хора, с които е приятно да се работи. На нас първото място не ни е фикс идея", заяви Костадинов.