За нас бе много важно да спечелим този мач. В последните двубои ни липсваха успехите. Радвам се, че момчетата си повярваха. Това заяви след успешния си дебют начело на ЦСКА 1948 треньорът на тима Николай Панайотов.

ЦСКА 1948 победи като домакин Етър с 1:0 с гол от дузпа на Ивайло Чочев.

"Показахме нужната агресия от самото начало и имахме контрол върху топката – посочи спеицалистът. - Опитахме се да наситим тяхната средна зона, където отборът на Етър се беше групирал. Имахме трудности, но създадохме достатъчно ситуации да отбележим повече от един гол. Съперникът разчиташе доста на статичните положения, така че може би това бе проблем. Затова казах на момчетата, че трябва да наложим този стил. Много пропуски направихме и това поизнерви мача. Започнахме с фалшива деветка. Това ни беше като идея, така преценихме и смятам, че решението не беше грешно“.

Николай Панаьотов посочи още, че е направил някои промени в начина на игра, което се е отразило позитивно на тима.

"Доволен съм от раздаването на футболистите и се надявам така да продължат – заяви още треньорът на ЦСКА 1948. - В този отбор има голямо качество. Георги Русев има мускулен проблем, заради който преценихме да го запазим. Трябва да запазим начина, по който играем. Ако създаваме такива положения, трябва да ги отбелязваме. Резултатът можеше да е различен и накрая всичко можеше да се случи".