Старши треньорът на Берое - Хосе Луис Ачиари, говори след победата на неговия тим срещу Хебър. Заралии спечелиха домакинството си от 18-и кръг на Първа лига с 2:1.

"Получи се равностоен и здрав двубой. Теренът беше мокър, което даваше допълнителна скорост на топката и това беше добре за нас. Нямахме този последен пас, но след първия гол започнахме да стоим по-добре. Силен мач и за двата отбора. Поздравяваме моите играчи. Прогресът се вижда и това е пътят. Мотивирани сме за оставащите мачове и дано да зарадваме феновете с победи", заяви Ачиари.

Последният мач играхме 120 минути, теренът не беше добър. Имаме някои играчи, които са контузени. Нямаме толкова играчи, които да сменим. Това е трудно. Това прави днешната победа още по-ценна. Нямахме толкова хора от скамейката, които да подобрят представянето ни. Гледам всяка седмица как тренират и как растат нашите играчи, защото играем срещу отбори, които играят хубаво. Първенството е много тежко. После ще мислим за януари", каза старши треньорът на Берое.

“Ние сме фокусирани само върху футбола. Всички сме като едно семейство. Ако има вътрешен проблем, ще го оправим. Като всяко семейство могат да стават някакви неща. Нашите играчи се раздават за тази емблема и този отбор", завърши аржентинецът.