Старши треньорът на Левски - Николай Костов, говори след победата на неговия тим на Етър Велико Търново в мач от 10-и кръг на Първа лига. "Сините" спечелиха домакинството си с 1:0 след гол на Асен Митков.

"Търпението ни бе ключово за успеха. Мачът свърши така, както започна. Единият отбор се защитаваше, другият атакуваше. Очаквах друга игра от Етър. Ако през първото полувреме имаше реализация, може би мачът щеше да е по-интересен. Нямам забележки към футболистите", сподели Костов.

“Аз съм спокоен. Срещу тях всеки отбор взима мерки. Нормално е да се реагигра така като излизат на терена. Доста се наксъва играта и не само от паднали играчи. Нашите фенове в Сектор "Б" трябва да помислят какво влияние има това над нашите играчи. Това не го бях предвидил. Интересно ми е този протест кога ще свърши. Не е приятно. Влияе на играчите. Мисля над тези неща, а не за играта. Разваля празничната обстановка. Не можах да се изкефя от победата", добави наставникът на столичани.

“Асен Митков е много добър млад наш играч. Използвали сме го в много по-сериозни мачове. Умен играч е. След европейските мачове, емоцията спадна. Но ще излезем от това състояние. Вървим в правилната посока", каза още българският специалист.