Олександър Бабич, старши-треньор на Пирин, остана доволен от спечелените три точки на тима след обрата над Етър в среща от 26-и кръг на Първа лига.

"Това бяха наистина много важни три точки за нас заради самата ситуация в класирането. Показахме много сериозен характер и взехме тези три точки у дома. Не броим колко мачове не сме загубили, движим се стъпка по стъпка. Не съм чак толкова доволен от играта, но съм доволен от резултата. Знаехме още преди двубоя, че срещаме пряк конкурент в таблицата. Но това не се е отразило чак толкова в нашата подготовка за мача. Допуснахме някои много лесни грешки и нашият съперник на моменти се възползваше", започна Бабич.

"Наистина показахме характер. Но не бихме искали да получаваме първи гол в мача. Мачът бе такъв, че имахме нужда и от валидол. Най-важното в крайна сметка е, че победихме.

Смятам, че ще съхраним нашето място в първото ниво, но стига да не правим такива лесни грешки като днес. Правихме доста грешки в близост до нашето наказателно поле, правихме много лесни грешки", завърши наставникът на Пирин.