Старши треньорът на Славия, Златомир Загорчич, коментира победата с 1:0 над Ботев като гост на стадион "Христо Ботев" от Първа лига.

"Горе-долу се разбрахме преди мача и на полувремето да се раздаваме на 100%, да сме дисциплинирани във фаза защита, което направихме максимално. В последните минути Ботев Пловдив имаше пропуски, това е награда за това, което направихме през 90-те минути", започна Заги.

"Когато успеем да си вкараме головете, значи имаме концентрация. Исак Соле излезе в ситуация, в която можеше да вкара втори гол, много съм доволен от него и със сигурност в следващите мачове ще показва още повече."

"Не мога да кажа нито една лоша дума срещу момчетата. Това е начинът, раздават се максимално. Някой път има спад на концентрация, но и това е нормално. Не можем да държим ниво по-дълго време". 

"Винаги трябва да сме оптимисти и да мислим в посока класиране за Европа. Ще е тежко, но ще се опираме. Вече мислим за мача с Арда и се надявам да съберем достатъчно точки, след това ще видим какво е положението", допълни Загорчич.