Неманя Миланович, наставник на новака в Първа лига - Крумовград, анализира победата над ЦСКА 1948 в последен мач от 5-ия кръг на efbet Лига. Неговият син Даниел вкара победното попадение.

"Наистина важен успех за нас. Бяхме загубили последните три мача, беше важно да спечелим точки днес, особено срещу добър отбор като ЦСКА 1948. Направихме го. Радвам се за отбора, за футболистите, защото те свършиха много добра отборна работа“, започна той.

"Можем да кажем, че планът беше такъв да играем по този начин. Понякога е трудно да спазваш всички указания. Това беше мач, който до последно беше битка, въпрос на добра концентрация. Имаха своите шансове ЦСКА 1948. Добри са във въздуха, но се справихме добре. Трябва да изгледам мача отново, но и опонентът имаше много възможности, ние също имахме нашите шансове. Срещу Берое и Черно море трябваше да получим точки. Не се получи, но днес взехме три“, продължи Миланович.

"Много се радвам за сина си, но се радвам най-вече за отбора. Той е по-важен. За младите футболисти е важно и за тяхната увереност.

Искаме да създаваме проблеми на всеки един опонент. Имаме тактически замисъл срещу всеки различен опонент. Знаем качеството на ЦСКА, Лудогорец, Левски. Има и отбори, които са от нашата черга. Най-важното за нас е да взимаме точки, да сме в играта и да се учим. Ако всичко е нормално, ще ставаме по-добри и по-добри.

Ботев Пд е добър отбор. Просто са в лоша форма. Ние ще се опитаме да спечелим, независимо срещу кой отбор играем. Най-важното е да се насладим на тази победа и да се подготвим за следващия мач“, завърши Неманя Миланович.