Старши треньорът на Етър Велико Търново - Светослав Петров, говори след равенството на неговия тим срещу ЦСКА 1948. Срещата на ст. "Ивайло" от 21 кръг на Първа лига завърши 1:1.

"Още съм объркан след мача и не мога да коментирам всичко. Трябва да прегледам запис на мача и някои ситуации. Не ми хареса това, че не бяхме добре организирани на моменти. Изостряхме играта в моменти, в които това не трябваше. Това сме гоговорили много пъти на тренировка, но на терена футболистите имат думата", заяви Петров.

"Хареса ми реакцията на отбора, след като получихме гол. Много съм доволен от играчите, които се появиха на терена като резерви. Говорим си постоянно, че няма значение дали хората са титуляри или резерви, те трябва да се включват с пълна мотивация. През първия полусезон получихме много голове в края на мачовете. И сега можеше да се случи същото, от моето положение се видя, че топката влезе във вратата ни. Сега сме по-добре физически, защото до последните минути натискахме и не се предадохме. Имаме още много работа. Опитваме се да подобряваме нещата с всеки ден. Но в крайна сметка съм доволен - едно е повече от нула", каза още наставникът на "болярите".