Един от финансовите благодетели на ЦСКА - Гриша Ганчев, говори за най-различни теми от българския футбол в подкаста "Код Спорт".

Според него и тази година първенството ще се реши с с наливане на милиони и купуване на мачове.

Какво имат ЦСКА и Левски? Някакви славни букви и едни мърляви терени, където да тренират. Африка е много по-напред. Стадион трябва, материална база - тогава можеш да претендираш, че си клуб. Да, имаш най-важното от нещо - публиката. Но колко от нормалните хора ходят? Няма тоалетна, няма нищо", сподели Ганчев.

"Дойде испанецът, как му беше името? Раул Ментоса. Дойде тук с агента си, Дани(бел.ред - Даниел Ганчев) го води на Панчарево, обяснява му, че ще се прави нещо. Добре, ама футболистът го попитал “Къде играете мачовете, искам да видя стадиона, ще идват семейството ми, децата ми". Дани се чудил, обадил се на управителя на Националния стадион да светнат лампите и завел играча там и му казал, че там се играят дербитата. Не го е излъгал, ама и футболистът не питал къде се играят нормалните мачове. Пълна трагедия, представям си в другите градове как идват чужденците", каза още той.

"Мисля, че сега в ЦСКА има по-добри футболисти от миналата. В това първенство, нали знаете… не искам да го казвам, че само ме обвиняват, че плача като девица. Ще стане като миналата година - пак с фото финиш и ще се вадят едни милиони, и ще се купуват мачове, и ще се правим, че никой не е чул нищо", заяви Ганчев.