Нападателят на Крумовград - Алекс Колев, бе избран за Играч номер 1 на 32 кръг в Първа лига. 31-годишният футболист даде пресконференция в "Пресклуб България", на която призна, че към него има интерес от столичния град Левски.

"Ясно е за кой столичен отбор става дума. Има интерес, но аз съм футболист на Крумовград. Има още три мача. Искам да си мисля само за футбол. Имам агент, който ще се погрижи за нещата", заяви Колев.

"Целта беше отборът да се спаси. Тръгнахме добре, после малко имаше спад на резултатите, дойде смяната на треньора. Целта беше да влезем в групата между 7 и 10 място и да пробваме да играем в Европа, след това целите се вдигнаха, влязохме в първата шестица. Не сме аутсайдер, от това, което показваме до момента. Влязохме в шестицата и всичко се получава добре“, призна Колев.

"Със сигурност Станислав Генчев е много сериозен човек преди всички. Човек, който иска да се развива и учи. Доколкото разбирам, в Ботев Пловдив не са му дали спортно-техническата власт. При нас я получи. Доста е лошо, когато треньор не я получи. Иска да се учи, развива се. Пожелавам му, ако иска да отиде в Левски, да се случи. Отборът ще играе хубав футбол. Дава свобода на футболистите, което е добре“, добави Колев, който пожела успех на бившия си отбор Ботев Пловдив в днешния финал за Купата на България срещу Лудогорец.