Очаквам отборът да се вдигне психически след неуспешния ни преден мач и момчетата да покажат добро лице. Ако това стане, можем да се противопоставим на Черно море. Това заяви треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов преди мача на отбора си с един от лидерите в класирането Черно море.

Двата отбора се срещат в мач от 10-ия кръг на efbet Лига на 22 септември (петък) от 18:30 часа в София.

"Имахме два дни по-малко за подготовка от Черно море – коментира още младият специалист. – Опитахме да коригираме някои неща и се надяваме това да се види в предстоящия мач“.

Треньорът на ЦСКА 1948 се изказа ласкаво за колегата си от Черно море.

"За мен Илиан Илиев е един от най-добрите треньори в България – каза Николай Панайотов. - Изградил е добър стил на игра, отборът му е дисциплиниран. Очаквам интересен мач, но се надявам да бъдем по-добрия тим и да спечелим.Аз казах и след предния мач - за мен беше учудващо, че паднахме психически, с оглед на това, че виждах футболистите как тренират. Бях убеден, че ще сме мотивирани и очаквах да се представим по-добре. Имаше пропуски, анализирахме ги и се надявам в следващия мач да изглеждаме по друг начин. Надявам се да победим Черно море. Нормално е, когато техният отбор е сглобен от дълги години и тази години започнаха добре, да имат резултати. За мен е важно нашият отбор да се представи по най-добрия начин“.

Треньорът на ЦСКА 1948 каза, че националът Георги Русев е напълно възстановен и готов за игра. Лек проблем има Антонио Вутов, но се очаква и той да е на линия за мача.