Старши треньорът на Арда Александър Тунчев сподели мнението си след поражението с 0:2 от Ботев Пловдив в Кърджали от 19-ия кръг на Първа лига. Според него възпитаниците му са създали достатъчно положения, но не умеят да ги вкарват.

"Загубихме, защото не успяхме да вкараме. През първото полувреме диктувахме играта и имахме 3 или 4 чисти ситуации, които не реализирахме. През втората част може би направихме две грешки, от които се възползва Ботев. За мен е незаслужена загубата, но го има и това във футбола", смята той.

"Не можем да вкараме, а проявяваме и тази наша стара слабост да ни вкарват при първото положение пред вратата ни. След това Умар Сако пропусна да изравни от малкото наказателно поле, можеше да се върнем в мача. Вторият им гол затвори срещата", допълни Тунчев.

"Има и умора, ние играем през 3 дни. Говорим и с футболистите, но не виждам какво трябва да стане, за да излязат сами срещу вратаря и да вкарат. Няма да подценим Литекс за Купата на България. Има време до паузата, ще се опитаме да подобрим представянето си", завърши специалистът.