Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов увери феновете на "червените", че клубът със сигурност ще има нов стадион. Филипов взе участие в среща в Министерството на младежта и спорта между представители на властта в лицето на министъра на финансите Асен Василев и министъра на младежта и спорта Димитър Илиев от една страна и представители на обединените спортни клубове, регистрирани в ММС. На срещата присъства и кандидат-президента за Българския футболен съюз Димитър Бербатов. БФС нямаше представител.

Тема на разговор бяха инвестициите в спортните съоръжения и ролята на държавата в тях.

"Това бе доста ползотворна среща. Министърът се запозна с много от проблемите на клубовете. Надяваме в бъдеще да се обръща все повече внимание на спорта", сподели Филипов.

"Обжалването за стадиона е абсурдно. Със сигурност ще имаме стадион! Нашето желание е да не се забавя стартирането на строежа, защото колкото повече се бави, толкова по-скъпо става. Всички искаме по най-бързия начин ЦСКА да има нов хубав стадион. Този стадион не е само от значение за клуба, но и за широката общественост", уверено заяви изпълнителният директор.

"Не съм контактувал с жалбоподателя. Не знам кой има интерес ЦСКА да няма стадион. Това ще е хубаво нещо за целия ни град. Не може да се даде оценка за срока, който ще ни отнеме това забавяне", каза още Филипов.