Ще е трудно на "Българска армия“, но се надявам да спечелим трите точки. Това заяви националът Георги Русев преди гостуването на отбора му ЦСКА 1848 на ЦСКА-София.

Отборът на ЦСКА-София приема ЦСКА 1948 в мач от 9-ия кръг в efbet Лига. Двубоят е на 17 септември (неделя) от 20:15 часа.

"Очаквам да се представим на добро ниво и да се поздравим с трите точки – заяви Русев. - Резултатът е 0:0 и ние трябва да дадем максимума от възможностите си, за да се поздравим с успеха. Защото тези три точки са изключително важни за нашия отбор, особено на “Армията". Не мисля, че е уважително когато гостуваме на Армията, името на нашия отбор да не се изписва като ЦСКА 1948, а да се изписва - гост. Това не е нормално. Винаги трябва да е в рамките и на коректната игра. На “Армията" се гостува тежко. Предполагам, че ще дойдат доста хора, което ще направи мачът още по-приятен. Който покаже повече самочувствие и изпълни указанията на треньора, ще се поздрави с трите точки. Най-нормалното нещо е да има провокации. Навсякъде го има. Дори и в Подгорица имаше неспортсменски постъпки. На Кирил Десподов му светеха с лазери в очите, не можеше да се концентрира при дузпата, но това е най-нормалното нещо във футбола. Трябва да сме подготвени за това и да не ни повлияе по никакъв начин“.

Русев коментира и последните мачове на националния тим.

"Играеш за България и когато не побеждаваш, не е приятно. През второто полувреме срещу Черна гора показахме добро лице и изпуснахме доста шансове. Футболът е игра на голове. Те отбелязаха два, а ние един“, заяви той.