Старши треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, намери забележки в играта на своя тим и след 9-ата поредна победа, дошла след 2:0 над Славия на "Лаута". Специалистът не остана доволен от първето полувреме и за пореден път изтъкна, че има доста неща, върху които трябва да се работи.

"Труден мач от психологическа гледна точка. Бях убеден какво ще противопостави Славия - коренно различно от това, което показваше в първите мачове", заяви Томаш.

"Имаме много неща, през които трябва да преминем, за да стигнем до това, което клубът заслужава като ДНК. Искам да поздравя феновете ни - тази победа е за тях. Тя е плод на усилията на футболистите и вследствие и на индивидуална класа. Но пак повтарям - има още върху какво да работим" каза още наставникът на "смърфовете".

"Победата е хубаво нещо, но е важно как е постигната. Резултатът не е фактор. Работата е фактор. Знам, че е трудно, знам, че преминаваме през перипети. Доволен съм от това, което виждам, но не и от това, което видях през първото полувреме. Ние сме отбор, който тепърва се изгражда. Ще играем за победа срещу всеки отбор, но не искам да натоварвам футболистите с очаквания. На края ще видим какво ще се случи. Колкото до предстоящия мач срещу Лудогорец - аз съм човек, който не бяга от това, в което вярва. Ако е последен мач и задължително ни трябва точка, за да станем шампиони - тогава ще наредя целия отбор пред вратата. Радвам се за тази серия от 9 поредни победи, но тя е плод и на работата на целия щаб, искам да благодаря и на тях", завърши Томаш.