Не си отбелязахме ситуациите, които създадохме. Срещу такъв противник, който иска да се докаже на пазара, е трудно. Бориха се за всяка топка. В такива мачове трябва да даваме още от себе си, за да ги взимаме. Това коментира треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш след загубата на отбора си от Берое.

В мач от 14-ия кръг в efbet Лига Берое победи като гост Локомотив Пловдив с 2:1. "Черно-белите" нямат успех вече четвърти пореден мач.

"Малко сме по-задоволени. Не мога да се сърдя на играчите, постараха се – заяви треньорът на Локомотив Пловдив. – Хубавото е, че това ще ни дойде отрезвяващо. Неприятна е тази серия, в която влизаме. Само с работа може да излезем от нея. Мачът го загубихме в главите си още преди да започне. Като треньор не успях да убедя футболистите какво ни очаква на терена и срещу какъв противник излизаме. Бяхме по-лежерни и по-бавно движихме топката. Тези неща са много важни в такива мачове.

Мога да изискам много повече от футболистите. Това са нормални неща - не трябва да отиваме от едната крайност в другата. Сега трябва да вдигна играчите, това ми е работата. Изградихме разпознаваем стил на игра, но си имаме и нашите слабости. Животът и футболът продължават.

Много е важно да не отиваш в крайности. Почваме да работим, знаем срещу какъв противник играем следващия мач".