Легендата на Берое Кънчо Кашеров очаква Себастиан Вия да бъде продаден през лятото.

Според него това ще оправи финансовите проблеми на клуба, като заралии дори трябва да инвестират в своята школа с останалата част от средствата.

"Преди всичко искам да честитя празника на всички почитатели на нашия клуб. Христос Воскресе, беройци. Нека Великденските празници да ви дарят с много надежди и мечти, да имате мир и разбирателство в семействата, трапезата ви да бъде пълна и здравето да ви крепи“, заяви Кашеров пред Nostrabet.com.

"За Вия какво да ви кажа. Това е играч с безспорни качества и който е с две класи над всички други у нас. Такъв футболист не беше идвал в Берое от чужбина и се радвам, че нашите фенове получиха възможност да се наслаждават на футболния му интелект. Досега сме видели само една малка част от потенциала на Вия, тъй като не си е върнал напълно игровата практика", сподели легендата на заралии.

"Поради тази причина не съм много убеден, че още това лято Берое може да получи за колумбиеца в пълен размер това, което иска за него. От друга страна дълговете притискат Берое и нищо чудно, ако постъпи оферта и далеч под определената сума за Вия, той да бъде трансфериран. Когато това се случи един ден, моето желание като бероец е голяма част от парите за него да бъдат инвестирани в представителния тим, школата и базата“, призна Кънчо Кашеров.