Старши треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, говори след победата на неговия тим над Локомотив София. Шампионите на България спечелиха гостуването си в столицата с 3:1.

"Не мисля, че беше чак толкова труден мач. Първото полувреме беше малко по-лежерно. В началото на мача имахме 100-процентова ситуация, която трябваше да реализираме. Те ни вкараха гол още с първата им атака. Ако бяхме вкарали ние, мачът тръгваше в друго русло. Второто полувреме намерихме верния ритъм и с промените, които направихме от пейката, този резултат беше най-малкото, което можеше да се случи днес", сподели българският наставник.

"Всички резерви имаха своя принос да обърнем мача и да се вдигне темпото на игра. Не мисля, че играчите са подценили мача. В някои ситуации изгубихме фокус, но мач се играе 90 минути. Лошото е, че в пореден двубой с един удар към вратата получаваме гол. Похвалното е, че второто полувреме намерихме себе си и имахме още положения, които можехме да вкараме", каза още бившият селекционер на България.

"Нямаме проблем с формата. Същите играчи играха през седмицата и сами видяхте какво направиха и в четвъртък, и днес. Ние трябва да сме готови за всеки мач. Нямаме причина да не сме. Имаме доста добри играчи в нашия отбор и всеки трябва да е готов да използва шанса си", завърши Петев.