Старши треньорът на Черно море - Илиан Илиев, говори след победата на неговия тим над Левски с 3:1. "Моряците" спечелиха домакинството си от 29 кръг на Първа лига и се върнаха второто място във временното класиране.

"Искам да честитя на футболистите и на хората, които подкрепиха отбора. Тази победа е за нашия шофьор Неделчо, който има здравословни проблеми и се надяваме скоро пак да е с нас“, започна Илиев.

"Колкото и да се критикува Левски, отборът има добри футболисти, които могат винаги да ти създадат проблеми. Трябваше да изиграем умно мача и да мислим на терена, както и да им използваме проблемите в защитата. Успяхме и отбелязахме три гола. С тази победа ще имаме три домакинства, възстановяваме се и мислим за следващия мач“, каза още националният селекционер.

"По време на мача всичко ти минава през главата. Радвам се, че след изравняването попадение, което допуснахме на старта на второто полувреме, потърсихме втори гол. Изиграхме мача, както го бяхме планирали, включително и смените, което показва, че имаме зрялост в отбора. Всички осъзнаха идеята ми за мача. Важни са трите домакинства за нас. Излизаме за победа в Благоевград срещу един отбор, който израства много. Втори или трети да сме – няма значение. Спечелихме много важен мач. Успяхме да държим горе-долу ниво през сезона. Имаме 4 загуби, при които се чувства недоволство у футболисти и фенове, което показва, че сме изградили манталитет. Работим, за да радваме хората“, завърши Илиев.