Славия приема Берое в мач от 21-ия кръг в efbet Лига.

Двубоят е на стадион "Александър Шаламанов“ от 14:30 часа и ще бъде ръководен от Владимир Вълков.

"Белите“ подновяват битката в първенството от 12-ата позиция, като имат отлична възможност да се върнат към шампионатните победи, след като в предишните си два мача записаха загуба и равенство.

Отборът на Берое, който е сериозна загатна, е на 9-ата позиция, като има 4 точки повече от Славия. Тимът от Стара Загора също в предишните си два мача има равенство и загуба.

Дебют за Славия се очаква да направи най-новото попълнение Николай Христов. В групата за мача на "белите“ попадна и Куентин Зеедорф, който от няколко месеца има договор със Славия, но заради проблеми с документите все още няма официален дебют. Аут за днешния двубой са Георги Търтов, Мартин Сораков и Кристиан Добрев.

Тимът на Берое традиционно се раздели с няколко футболисти в паузата на шампионата и се подсили с нова група чужденци. Официален дебют за тима очаква днес да направи голямата звезда на старозагорци Себастиан Вия.

По-рано през сезона Берое успя да победи Славия у дома с категоричното 3:0. В последния двубой между двата тима в София Славия излезе краен победител.