Старши треньорът на Крумовград, Станислав Генчев, e много доволен от представянето на своя отбор при равенството 3:3 в гостуването на Лудогорец.

"Искам да благодаря на футболистите, гордея се с тях. Не ни беше лесно, защото играхме срещу повече противници от нормалното. Можехме да спечелим, но и точката при тези обстоятелства е ценна за нас“, започна Генчев.

"Когато един треньор работи по-дълго с даден отбор, футболистите свикват и нещата се получават по-добре на терена. Освен това сме в 12 мача без загуба, влязохме в шестицата и момчетата се забавляват. Срещу нас имахме много сериозен противник, като днес мачът си беше чиста победа за нас“.

"Ние затова до последно се борихме за първата шестица. Срещу най-силните можем да видим на какво ниво сме, на кои футболисти може да разчитаме, да продадем някои футболисти и да изчистим грешките. Срещу най-силните може да изчистим грешките, да видим на какво ниво сме, какво можем да подобрим за следващия сезон. Този сезон още не е свършил и ние ще продължим да се борим докрая“, завърши Генчев.