Старши треньорът на Ботев Пловдив - Душан Керкез, говори след равенството на неговия тим срещу Черно море. Двубоят на ст. "Христо Пловдив" от 26 кръг на Първа лига приключи без попадения.

"Играхме срещу тим, който има много опит и знае как да се противопостави. За нас беше много важно да се справим със статичните положения и да не допуснем гол, защото в последните две срещи допуснахме 6 попадения. Искахме да спечелим, но ни липсваше концентрация в завършващата фаза", заяви след срещата Керкез.

"В мач като този, с два добри отбора, които се борят и играят за трите точки, всички трябва да са на ниво, включително и съдийската бригада. Те не направиха някакви големи грешки, но направиха такива, които ни повлияха. Това трябва да се отчете. Реакцията на феновете по трибуните бе красноречива, тъй като двубоят се изнерви. В Ботев никога не можеш да се задоволиш с равенство, независимо от съперника. Не мога да бъда недоволен от усилията, които вложиха моите футболисти. Не е приятно, когато не отбелязваш голове, но трябва да продължим да работим върху завършващата фаза. Хидайет Ханкич е част от клуба и решението кой да играе е изцяло мое. Докато е в Ботев, ще разчитам на него", допълни наставникът на "канарчетата".