Хърватският нападател Ловре Кнежевич, който се завърна в Етър, е в групата за предстоящия важен мач срещу Локомотив (Пд), съобщиха от клуба от Велико Търново.

Кнежевич пропусна поради контузия последното гостуване срещу Локочмотив (Сф), спечелено с 3:1.

"Кнежевич вече тренира, тепърва ще влиза в ритъм, но е в групата за мача - потвърди старши треньорът Емануел Луканов. - Отсъстват единствено наказаният Пламен Димов и Илкер Будинов. Илкер в момента се възстановява и тренира с Лудогорец. От 25 септември вече ще е в Етър и ще е готов физически“.

Най-новите попълнения Хосекарлос ван Ранкин и Моузес Кандидус все още очакват необходимите документи за картотекиране. Етър обаче разполага с достатъчно футболисти и ще бъде с пълна група за предстоящия сблъсък с Локомотив (Пд).

Етър приема водача в класирането с амбиция да продължи с победите, както и да нанесе първа загуба на "смърфовете“ за настоящия сезон.

Мачът е на 17 септември (неделя) от 17:45 часа на стадион "Ивайло“.

"Виолетовите“ записаха в предишния кръг първата си победа, като сразиха с 3:1 като гости Локомотив (София). Очаква ги интригуваща битка срещу лидера в подреждането на Първа лига.

Интересът към мача е сериозен и се очертава това да бъде най-посетеният двубой на Етър този сезон на стадион "Ивайло“. Над 600 фенове на Локомотив (Пд) се очакват на стадиона.