Любослав Пенев, треньор на Хебър, анализира поражението на тима от Пирин в предпоследна среща от 9-ия кръг на efbet Лига за сезон 2023/24.

"Изиграхме добър мач, имахме контрол. Но ако не вкарваме голове, няма как да печелим точки. Това е единствената причина. Нас ни трябват добри мачове, за да печелим точки. Допуснахме и някои грешки, но това ще го анализираме", започна "Ел Голеадор".

"Не сме подценили нито един отбор. Искаме победи и трябва да играем правилно и добре. Ще запомня това, че създаваме положения. Съжалявам за загубата, но това е част от играта", добави още той.

"Имаме различни футболисти, всеки от тях може да вкарва голове, това го показахме в предишните мачове. Спокоен съм, ще продължим да работим. Не очаквам това да се отрази на футболистите, това го има. Взимаме мерки, ще се поучим от нашите грешки. Не е редно да ги допускаме", каза още специалистът.

"Ще продължим да се готвим по начина, по който го правим. Трябва да се представим със самочувствие и увереност в оставащите 4 мача преди паузата за националните отбори. И играчите трябва да бъдат малко по-спокойни", завърши Пенев.