Тази победа е за нашия президент (б.р. Иван Василев). Желая му много здраве. Това заяви след победата на Локомотив София над Хебър треньорът на "железничарите“ Данило Дончич.

Локомотив София победи като гост Хебър с 1:0 в откриващия мач на 21-ия кръг в efbet Лига.

"Важна победа за нас. Първи мач за полусезона е – допълни специалистът. - Дойдохме да играем футбол и да искаме повече победата от Хебър и го показахме на терена. Мисля, че от началото на мача доминирахме. Имахме още ситуации освен гола, но не се получи. Срещу нас имаше една добре организирана защита. Успяхме да неутрализираме всички атаки на Хебър и не допуснахме нито едно опасно положение. Мисля, че бяхме по-агресивни. Тичахме повече. Показахме, че искаме победата“.

Според Дончич, напрежението около тима е дошло не от съблекалнята, а от странични фактори.

"Имаме много добра атмосфера. Много съм доволен от момчетата – не спести похвали за играчите си треньорът на Локомотив София. - Опитаха се някои да направят негативна атмосфера, но не се получи. Радвам се, че показахме, че можем да играем срещу всеки един отбор в България. Трите точки ни дават повече самочувствие. Има още много мачове до края на първенството. Всичко може да се случи“.