Старши треньорът на Ботев Враца Христо Янев коментира загубата от Ботев Пловдив с 0:2.

"В игрови план не мога да не бъда недоволен. Разочарован съм от резултата. Онова, което искахме го направихме. Такъв ни е потенциала. Ботев Пд е по-добър отбор. Играем футбол, създаваме ситуации, малки детайли не ни позволяват да печелим повече точки", започна Янев.

"Имаше засада при атаката на Ботев, не беше маркирана, а след корнера ни вкарват гол. Ако тази ситуация я няма ще останем до края на мача ще имаме шансове да реализираме някое от положенията си. Различно е да играеш при 2:0, различно е при 1:0. Като има ситуации, нека бъдат отсъждани ситуациите така както трябва. По този начин се ощетяват хората, които работят в клуба".

"Срещу нас имаше много силен отбор. Не случайно заемат това мястото в класирането и играят полуфинал за Купата. Разполагат с футболисти и бюджет, до който не можем да се доближим", допълни треньорът на Ботев Враца.

"Както виждате играем всеки мач. Онова, което имам като желание съм го предал на отбора. Не мога да бъда недоволен от начина, по който играем и футбола, който демонстрираме. Ще ме е яд, че не можем да реализираме положенията си. Не мога да смятам точки, които не съм взел. Всеки мач е важен. Не е важно дали играем срещу Ботев, Етър или Крумовград. Стремим се да побеждаваме. В този момент не се получава, но не виждам причина да се отказваме", завърши Христо Янев