Старши треньорът на Хебър Пазарджик - Любослав Пенев, говори след поражението на неговия тим при гостуването на Славия. "Гробарите" отстъпиха с 3:1 на ст. "Александър Шаламанов" в мач от 29 кръг на Първа лига.

"От самото начало виждаме как се развиват събитията. Играем срещу 14 противници, не срещу 11. Голът ни е редовен, още при самото центриране няма засада, имаше и един странен пас. При втория гол за Славия имаше нарушение в атака. Не ни позволиха да играем. Имаше избори преди време, а нещата си продължават по същия начин. Вече сме на дъното на дъното. Поръчките са тежки и целенасочени. Трябва да си го кажем и да не заобикаляме тези проблеми", каза бившият национал и селекционер на България.

"Виждам сериозна несправедливост и подигравка към труда на футболистите и треньорите. Това са факти. Приемам грешките, а в първите десет минути трябва да влезем много по-мотивирани и концентрирани в мача. Провежда се наказателна акция и това си пролича в днешния мач. Работим с много добър състав. Налагаме и млади покрай опитните. Това е важно за клуба, но става с работа и търпение. Винаги играем за добро представяне и победа. Въпросът сега е момчетата да се успокоят", каза още Пенев.