Добър мач за нас. Можем да съжаляваме повече за изпуснатите 2 точки. Владеехме инициативата в по-голямата част от мача, създадохме по-опасните положения, дори през втората част играхме изцяло в половината от противника. Това коментира треньорът на Крумовград Станислав Генчев след равенството на отбора си срещу Ботев (Враца).

Тимовете на Ботев (Враца) и Крумовград завършиха наравно 0:0 в мач от 28-ия кръг в efbet Лига, който се изигра във Враца.

"Добър мач за нашия отбор, с изключение на завършващото подаване и завършващия удар – анализира специалистът. - Имахме ситуации, в които можехме да вкараме гол, но пропуснахме. Противникът имаше също една-две ситуации. Като цяло поздравявам момчетата“.

Станислав Генчев не скри сериозните си притеснения около състоянието на контузения Алекс Колев.

"Надявам се контузията на Алекс Колев да не е тежка, неприятен удар получи с вратаря на домакините, не може да стъпи на крака си – каза треньорът на Крумовград.  - Много важен футболист е за нашия отбор - ако той беше на терена през второто полувреме, нещата щяха да изглеждат по друг начин. Друг основен футболист като Серкан е наказан, това малко наруши ударната ни мощ, затова бяхме малко по-бледички от друг път, но трябва да се справяме с наличния потенциал, всички се стараха да помогнат на отбора.

Щом десет мача сме без загуба, това трябва да показва, че сме добър отбор, да ни дава самочувствие, а не да вкарва напрежение. Стараем се да се надиграваме с противниците. Сигурен съм, че серията ще продължи, имаме добър отбор, противниците в последните два мача не ни превъзхождат, всичко си зависи от нас"