Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, обяви чудесна новина за бъдещето на клуба. На специална пресконференция заедно с изпълнителния директор Даниел Боримиров и члена на УС Борислав Георгиев, Сираков заяви, че "сините" вече не дължат на НАП нито една стотинка, към която да има лихви.

"Ще изнеса само някои цифри, които вълнуват синята общност. За последната една година ПФК Левски е платил над 6 млн лева по така наречената главница. Левски не дължи нито една стотинка, към която да дължи лихви. Освен това, текущи задължения през тази една година са платени 4.04 млн. Над 2 млн са платени към дистрибутори и просрочени задължения, общо близо 13 милиона лева", каза Наско Сираков в стъпителните думи от пресконференцията.

"Затова нашата скамейка е къса, играем с 13 човека, когато излязат 4, става ужасно. Това няма да се повтори. Справихме се по този показател блестящо. Това е работа не само на хората в клуба, но и на огромна част от синята общност, която по всякакъв начин се стремеше да помага и да спаси любимия си клуб. Неслучайно казах, че най-важният мач е с НАП, ние сме на път да го спечелим“, добави той.

"Най-важното за нас през тази една година беше да отпадне угрозата от Левски да слага тирета, запетайки и въпросителни знаци. Убеден съм в този момент, че такава угроза вече няма“, каза още Сираков.