От ръководството на Левски предупредиха, че пропускателният режим за предстоящия домакински мач срещу ЦСКА-София ще бъде засилен, като ще бъдат предприети всички мерки на стадиона да не бъдат допускани хора без или с фалшиви билети.

Левски приема ЦСКА-София на 7 април (неделя) от 14:45 часа на Националния стадион "Васил Левски“ за мач от 28-ия кръг в efbet Лига.

Ето какво обявиха от "синия“ клуб на официалната си страница в интернет:

Във връзка с големия интерес към двубоя между "Левски“ и "ЦСКА-София“ в неделя, 7 април са предприети всички мерки на трибуните на Национален стадион "Васил Левски“ да не бъдат допускани хора без или с фалшиви билети.

На работна среща между СДВР, "ПФК Левски“ и "ПФК ЦСКА-София“ бе уточнен пропускателният режим за двубоя на Национален стадион "Васил Левски“. На изградените контролни пунктове в района на спортното съоръжение представители на полицията ще извършват щателна проверка на всички привърженици, като такива без билет за срещата няма да бъдат допускани към входовете на стадиона.

На входовете на стадиона ще бъде извършвана проверка за истинността на входните талони от представители на Eventim и икономическа полиция.

Входовете на Национален стадион "Васил Левски“ ще бъдат отворени в 12:45 часа.