Съжалявам за равенството. Можеше да вкарам още един гол. В онази ситуация, когато преодолях защитника, но и това е част от играта. И в последната минута на срещата не се получи изстрелът ми. Това заяви нападателят на Левски Роналдо след равенството на отбора с ЦСКА-София.

Отборите на ЦСКА-София и Левски завършиха наравно 1:1 в мач от 13-ия кръг в efbet Лига.

"Благодарен съм на Господ за гола, който вкарах – каза още Роналдо, който откри резултата в мача. - Няма контузии след мача и това е добре. Трябваше да решим по-рано всичко. Щастлив съм, че вкарах гол. В крайна сметка предпочитах да сме с 3 точки и победа, а не с мой гол. Но има още много мачове до края на шампионата и ще имаме шанс да спечелим доста точки“.

Нападателят на Левски направи и бърз анализ на двубоя.

"Случва се да ни вкарат в началото на второто полувреме, това е част от играта – посочи бразилецът. - Няма какво да направим сега, трябва да го приемем, защото мачът вече е завършил. Да, съжалявам, можеше да вкарам още един гол. В онази ситуация, когато преодолях защитника, но и това е част от играта. И в последната минута на срещата не се получи изстрелът ми. Така или иначе трябва да си повярваме, влязохме в мача, може би малко концентрация ни липсваше. Но ще трупаме опит и с тренировки всичко ще си дойде на мястото".