Сдружението "Левски на левскарите", чийто председател днес поиска мажоритарния пакет акции на клуба от Наско Сираков, пусна отворена подписка за феновете на "сините“, в която те ще могат да покажат дали са съгласни на смяна на управлението на клуба.

"На вниманието на цялата синя общност,

Сдружение "Левски на Левскарите“ инициира отворена подписка, достъпна за всеки левскар (независимо дали е член или не на Сдружението), с един основен фундаментален въпрос:

"Приемате ли за основна и неотменима стратегическа цел на Левскарите придобиването и контрола над "Професионален футболен клуб Левски“, чрез създаване на платформа и механизми за демократичен избор на ръководство на Клуба?“

Събирането на имена и подписи ще започне на 13-ти декември, сряда от 10:00 часа, пред офиса на Сдружението на стадион "Георги Аспарухов“, Сектор А.

Очакваме левскарите да проявят присъщите им воля, непримиримост, кураж и свободолюбие! Разчитаме, че стартирането на подписката ще даде тласък за предстоящите действия в борбата за връщането на Левски в ръцете на изконните му собственици - неговите привърженици.

Елате на "Герена" и нека ясно и категорично да заявим желанието си за смяна на порочния модел с такъв, който подобава на Левски - демократичен, честен и принципен.

Новата орбита се състои в полагането на задружните ни усилия, а не в омръзналите ни до болка ехидни, мъгляви и доказано лъжливи "обещания".

Само ЛЕВСКИ!"