Треньорът на ЦСКА 1948 - Николай Панайотов, говори след поражението на неговия тим в гостуването на Пирин Благоевград. "Орлетата" спечелиха срещата от 17-и кръг на Първа лига с 2:1.

"След като през първото полувреме не си вкарахме положенията и през второто полувреме допуснахме два неприемливи гола, няма как. Това е недопустимо, много съм разочарован и съжалявам“, каза той минути след края на двубоя на стадион "Христо Ботев“.

"Не очаквах да допуснем такъв гол. С нищо не личеше, че Пирин може да ни създаде опасност. Това е наша слабост, когато играем на контраатака. След техния изравнителен гол организацията в нашия отбор се обърка и нищо не беше така, както трябваше да бъде. Главните причини са, че не сме постоянни. Имаме по-малко мачове, има мачове до края. Отборът трябва да бъде по-постоянен. След успеха над Левски очаквах да видя друго лице, но явно не съм успял да мотивирам футболистите“, добави Панайотов.

"Трябва да бележим по-често и да реализираме шансовете си. Като няма ефективност, не можеш да отбележиш гол и другите отбори те наказват. Надявам се след паузата да се върнем на победния път“, допълни наставникът.