Треньорът на Етър Емануил Луканов не скри разочарованието си си от равенството на тима му срещу Берое.

Етър и Берое завършиха наравно 2:2 в мач от петия кръг в efbet Лига на стадион "Ивайло“ във Велико Търново. За Етър това е първа спечелена точка от началото на сезона, като в четири изиграни мача дотук тимът има равенство и три загуби.

"Пореден силен мач за нас, след тези, които изиграхме и срещу Славия и Черно море – анализира треньорът на Етър Емануил Луканов. – Страшно много енергия хвърлят момчетата, поздравявам ги за това. Но този тънък момент пак не ни достига. Опитахме на контраатака да вкараме гол, не сме се затваряли, но имаме слабост със завършването. Големи благодарности на публиката, която отново ни подкрепи, както винаги го е правила.

Играем по идентичен начин, градация има - спечелихме точка. Явно първата победа ще трябва да я изстрадаме, представянето на отбора никога не е случайно и няма да бъде“.

Специалистът не скри, че като цяло е разочарован, че е била спечелена само точка от този мач.

"Трябва да вкарваме голове, да играем компактно, да намерим и солидност в защита – отчете Луканов. - Трябва да подобрим детайли в защита, това е моят апел към момчетата. Ако анализираме головете, трябва да играем човек за човека, само гледаме топката, трябва да подобряваме тези неща, говорим ги още от "Б“ група, но тук динамиката е по-голяма. Липса на късмет и новак в "А“ група, вместо да почнем с балансирана програма - ЦСКА, Славия, Черно море, Лудогорец, Берое също играха солидно, но не отстъпвахме с нищо. Идват ЦСКА, Ботев, трябва да печелим точки".