Преди мача ни с Хебър четох, че Враца подава жалба за мача им с Арда вчера. Връщам се на предния ни мач с Левски. Нищо лично, но ние загубихме от Локомотив Пловдив есента с 3:4, тогава Железов ни вкара два гола от катафалката. Отидохме на "Герена“, гол с волейболна асистенция. Знаете ли кой беше на ВАР? Драганов. За мача с Левски ни ги събраха и двамата. Това заяви треньорът на Хебър Любослав Пенев след равенството на тима си с Пирин в Благоевград.

Отборите на Пирин и Хебър завършиха наравно 1:1 в последния мач от 24-ия кръг в efbet Лига. От 29-ата минута Хебър игра с десет души.

“За мача, днес не се получи, но бяхме дълго време с човек по-малко – коментира още специалистът. - За мен първият картон на Йоан е спорен, но добре, така е преценил. Логично изравнихме и се надявахме и се опитахме да стигнем и до успеха. Добър мач, но имаше и неща, които трябваше да се коригират. Много е лесно да вадиш картона, но в някои случаи това не е редно. Не сме излизали от правилния път. Можеш да победиш или загубиш, но мисля, че продуктът, който представяме е добър".