Старши треньорът на Черно море - Илиан Илиев, говори след равенството на неговия тим с Хебър. Двубоят на ст. "Георги Бенковски" в Пазарджик завърши 1:1.

“Много е разочароващо, такива мачове трудно се преглъщат, когато е трябвало да разгромиш, а накрая губиш 2 точки. Съжалявам за усилията на футболистите. Бяхме по-добрият и по-концентрираният отбор. Съжалявам най-много за играчите. Вместо да си тръгнем с един убедителен резултат… отново се показа стара слабост да не успяваме да затворим мача", заяви Илиев.

"Ние първото полувреме имахме 2 ситуации сам срещу вратаря, след това гола, Фернандес уцели греда. Не казвам неумение пред гола, но ни липсваше увереност. Сашо Василев от малкия пенал 10 пъти да я ритне ще влезе, но днес не вкара. В момента с моя екип мислим само за мачовете на Черно море. Добър мач, но разочароващ завършек", каза още наставникът на варненци.

"Естествено, че това, което се случва около националния отбор, влияе на всички. Надявам се в близките дни да се знае къде, как и да започнем нормално да се настройваме за мача. В такава ситуация, каквато се намира националния отбор, е много неприятно, особено когато има мачове срещу добри отбори", добави Илиев.