Старши треньорът на Арда Кърджали - Александър Тунчев, говори след успеха на неговия тим над Хебър Пазарджик. Отборът от Родопите спечели домакинството си от  10-и кръг на Първа лига с 3:1.

"Това беше трудно извоювана победата. Бяхме наясно, че мачът ще е тежък, защото Хебър е добър отбор. Някои очакваха, че ще победим с лекота, но това не бе така. През второто полувреме имаше ситуации, в които изгубихме концентрация. Днес беше трудно за игра заради температурите, но съм щастлив, че момчетата показаха характер“, заяви Тунчев.

"Поздравих играчите за реакцията им след допуснатия гол. Не дадохме възможност на Хебър да си повярва, че ще успее да направи пълен обрат“, каза още старши наставникът на Арда.

"Казал съм на нападателите да се борят за мястото си и да правят избора ми труден. Винаги е хубаво, когато има конкуренция, защото футболистите по този начин дават всичко от себе си. Любослав Пенев е от нашите добри треньори и няма как да не съм радостен, когато го победим“, завърши Александър Тунчев.