ЦСКА-София приема ЦСКА 1948 в мач от 9-ия кръг в efbet Лига.

Двубоят на стадион "Българска армия“ е от 20:15 часа, като ще бъде ръководен от Георги Кабаков.

Тимовете имат да разчистват сметки, след като в предишния двубой между двата отбора Иван Турицов изпусна дузпа и мачът завърши наравно 1:1, което прати титлата в Разград.

ЦСКА 1948 пристига на "Българска армия“ с по-предно класиране, като тимът от Бистрица е на шестото място с четири успеха и по едно равенство и загуба от шест изиграни мача.

Отборът на Нестор ел Маестро има седем изиграни мача, като след три победи, три равенства и една загуба е на осмата позиция, като изостава с точка от ЦСКА 1948.

В паузата за националните отбори и двата тима играха контроли. ЦСКА-София проведе кратък подготвителен лагер в Тетевен, като там победи сателита си Литекс с 5:1. ЦСКА 1948 победи в проверка Пирин (Благоевград) с 4:0.

В паузата и двата тима привлякоха по едно ново попълнение.

ЦСКА-София се подсили с дефанзивния полузащитник Емануел Шакич, който вероятно ще запише първи минути с червената фланелка днес.

Треньорът Нестор ел Маестро няма да може да разчита на Юрген Матей и Браян Морено, които продължават да лекуват травми.

ЦСКА 1948 подписа договор с френския нападател Аерон Зинга, но от щаба на тима обявиха, че играчът изостава с подготовката и първо трябва да натрупа игрова практика в дубъла, който се състезава във Втора лига. Гостите ще бъдат и без трайно контузения Евгений Сердюк, но се очаква в състава да се завърне националният защитникът Симеон Петров, който преподписа с клуба.