Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев остана много доволен от подопечените си след победата с 3:1 над Локомотив Пловдив.

"През целия мач ние се представихме доста по-убедително. Може би това е най-добрият мач на Крумовград, откакто аз съм тук", започна Генчев.

"Алекс Колев си изкара глупав жълт картон. След това се разконцентрирахме и допуснахме гол. Тези последни пет минути в мача трябва да ни бъдат за урок и да ни покажат, че трябва да запазим концентрация до последния съдийски сигнал. Аз на полувремето казах на момчетата, че ако продължаваме да играем по този начин, ще вкараме поне един гол", допълни той.

"Отбелязахме първия гол, а това ни успокои, докато вкара допълнително напрежение в съперника. Накара ги да се отворят, а на контраатака е много по-лесно да се създават голови положения. Искам от моите футболисти във всеки мач да играем за победа. Ако може да се борим за седмото място, ще го направим. Аз искам от моите футболисти да се надиграват с всеки противник. Левски се намира в много добра форма и ще ни бъде много трудно, но ние няма да се дадем без бой", завърши Генчев.