Старши треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, беше разочарован след загубата с 1:3 от Крумовград.

"Причините са си в нас. Не трябва да търсим оправдания. Слаб мач от нашия отбор. Поздравявам противника. Беше по-агресивен. Нещата, които си остават в кухнята, ни се отразяват. Най-хубавото е, че имаме достатъчно точки. Трябва ни спокойствие“, започна Томаш.

"Когато отстъпваме в агресията и единоборствата, няма смисъл. Вижда се несигурност, трябва да се справяме. На тези момчета им трябва спокойствие. Причините са си в нас. Не трябва да търсим оправдания. Слаб мач от нашия отбор. Поздравявам противника. Беше по-агресивен. Нещата, които си остават в кухнята, ни се отразяват. Най-хубавото е, че имаме достатъчно точки. Трябва ни спокойствие“.

"Ние тотално ще променим нашите намерения, които бяха в началото. Разговарям със собственика всеки ден. Ще обясним през седмицата на привържениците, но ще трябва да се прави нов отбор. Сега няма как да се правят промени, трябва спокойствие. Видя се, че когато сами си вкараме напрежение, трудно отстояваме. Аз не се побирам в кожата си, знам потенциала на отбора."

"Аз съм работник и този клуб трябва да се издържа. Ако имахме възможност, бяхме претендент, но с оглед това как започна сезона, явно ще търсим да се справяме с футболистите, които имаме в момента“, завърши Томаш.