Капитанът на Ботев (Пловдив) - Лъчезар Балтанов, се обърна към "жълто-черната" общност преди последния си мач за отбора. Днес сърцатият халф ще играе в домакинството на Арда.

"Преди моя последен мач за първия отбор на Ботев Пловдив искам да изразя безкрайната си радост от възможността да го изиграя точно на "Колежа" и да започна да градя нещо ново отново в името на жълто-черната любов! Толкова много неща искам да кажа…", започна Балтанов.

"Тук аз се преродих за футбола, усетих, какво е истинско признание, благодарност и истинската обич на феновете, тук се роди дъщеря ми, тук изпитах най-големите радости и в същото време тук изживях трите най-трудни моменти в моята кариера."

"Някои ме наричаха посредствен футболист, но аз знам едно - вярата, предаността и постоянството ме направиха това, което съм днес. А аз научих, че не парите, не успехите, не победите те правят победител - победител те прави обичта на хората и това е всичко, което остава!".

"Благодаря Ви за нея и Ви обещавам, че това, което предстои ще е моята отплата към Вас за подкрепата и доверието през Всички тези години. Благодаря от цялото си сърце на всички мои треньори през годините, съотборници и целият екип на Ботев Пловдив в момента за всичко, на което са ме научили и всичко, което сме изживели заедно. За мен това е ново начало!", завърши той.