Головете във вратата ни станаха след груби наши грешки. Точно, когато очаквахме ние да вкараме, получихме гол след груба грешка. Това коментира треньорът на Левски Николай Костов след загубата на тима си от Берое.

В мач от 15-ия кръг в efbet Лига, който се изигра в Стара Загора, Берое победи Левски с 2:1.

“Предстоят анализите и ще видим къде сме сгрешили – не скри разочарованието си от резултата треньорът на Левски. - Това е футболът, приемаме това, което се е случило. Трябва да преглътнем тази горчивина. Забележки към футболистите нямам - други грешки не сме правили освен тези две, от които, за съжаление, паднаха и головете. Имахме преимущество. Играхме в половината на Берое. Не можахме да стигнем до по-сериозен момент, за съжаление. Нямаме таран, който да засича тези центрирания“.

Николай Костов призна, че отсъствието на контузения Уелтон се е отразило на представянето на тима.

"Естествено, че Уелтон е един от най-важните наши играчи – каза треньорът на Левски. - Представя се убедително, любимец е, разбира се, че липсва. Нека видим докторите как ще се справят с Ел Джемили“.

Треньорът на "сините“ говори и за предстоящия мач на отбора срещу Арда.

"Арда играе страхотно, поздравявам ги – каза Николай Костов. - Ще се борим, няма как. Доста от отборите, които се чувстват лидери, губят точки от отбори, които се борят от първата до последната минута. Както и Берое, поздравявам ги и тях“.