От Ботев Пловдив пуснаха в продажба билетите за мача с Локомотив София.

Двубоят от междинния 15-и кръг на efbet Лига е на 26 октомври (четвъртък) от 12:30 часа на стадион "Христо Ботев".

Пропуските вече са налични онлайн на сайта kolezha.bg, като ще се продават на клубния стадион и във фен магазина на "канарчетата" ул. Райко Даскалов №40.

От клуб уточниха, че южната и северната трибуна на съоръжението ще останат затворени за тази среща заради ремонтните дейности, които продължават по тях във връзка с поставянето на козирката на стадиона.

Притежателите на абонаментни карти за Трибуна Юг ще могат да използват своите места в сектор С, блок 15 в Трибуна Изток, а тези за Трибуна Север ще използват местата в сектор С, блок 22 отново на Трибуна Изток. Блок 15 (Трибуна Изток) за момента остава извън продажба.

Цената на билетите е следната:

Трибуна Изток – 15 лева;

Централна трибуна (блок А1 и А7) – 15 лева;

Централна трибуна (блок А2 и А6) – 20 лева;

Централна трибуна (блок 3, 4 и 5) – 30 лева;

Централна трибуна (блок Premium 1 и 3) – 35 лева;

Централна трибуна (блок Premium 2 VIP с кетъринг) – 70 лева.

Деца до 4 години (включително) - влизат безплатно на мачовете (без място). Всички деца на и над 5 години, всички ученици и студенти (при представяне на студентска книжка) използват 50% отстъпка от цената на билета (за тях билетите ще се продават само на каса и в магазините).

За инвалиди с инвалидни колички, както и за техните асистент-придружители, входът е безплатен. За тях е обособено специално място пред централната трибуна, като те ще влизат през входа между централната и южните трибуни.

Пропуските за феновете на Локомотив София могат да бъдат закупени в деня на мача на каса пред гостуващия сектор.