Старши треньорът на Славия, Златомир Загорчич, обяви, че целта пред него е била изпълнена и сега "белите" могат спокойно да надграждат.

С прибирането ми в Славия успяхме да постигнем основната цел, която беше да не сме в долната шестица, където отборите се бориха за оцеляване. Това беше целта на целия клуб и на всички нас в съблекалнята, така че общо взето постигнахме това, което беше възможно. Сега вече е време да се гледа напред, за да се подобрим възможно най-много и разбира се, да имаме по-хубави резултати през следващата кампания", сподели Загорчич пред Nostrabet.

"За съжаление Тасевски напусна, да. Дарко премина в Левски, но все пак имам опитни хора около себе си, които знаят за какво става дума. Мартин Кушев и Радо Станев работят на това ниво от много години и са чудесни специалисти. Наясно сме какво трябва да се свърши и не смятам, че ще имаме проблеми."

"Имаме двама национали, в лицето на Ертан Томбак и Светльо Вуцов. Няма по-хубаво нещо от това да си в националния тим както за играчите, така и за клуба. Това дава шанс да бъдеш наблюдаван на международната сцена и евентуално да привлечеш внимание от по-богати клубове", категоричен е Загорчич.