Всички футболисти на Славия и целият ни щаб заслужават поздравления за раздаването в този мач, всеотдайността и отличната организация, която опитаха да спазят. Това заяви треньорът на Славия Иван Колев след победата на тима над Арда.

Славия победи като домакин Арда (Кърджали) с 1:0 в мач от 13-ия кръг в efbet Лига.

"Имаше два фактора, които влияеха на мача днес – коментира след двубоя специалиста, за когото това е първа победа в официален мач начело на Славия, след като пое тима. - От една страна дългата негативна серия и от друга-добрият отбор в добра форма. Успяхме на моменти да надиграем противника. Надявах се футболистите да превъзмогнат неприятната серия от мачове. Играчите тренират сериозно и влагат мисъл в това, което вършат. Серията до момента им тежеше. По-важното е, че те забравиха тези проблеми и си изпълниха задачите си перфектно“.

Треньорът на Славия разкри и причината за отсъствието на вратаря Светослав Вуцов от групата за мача.

"След контузията Светослав все още не е готов и решихме да не рискуваме с неговото включване отново – каза Иван Колев. - Трябва да работим сериозно, както до момента. Надявам се и съм убеден, че ще бъдем сериозни и в следващите дни, за да използваме добре предстоящата пауза в първенството".