Станислав Генчев, треньор на Крумовград, определи успеха над ЦСКА 1948 като заслужен.

Новакът в Първа лига изненадващо разгроми "червените" като гост в среща от 20-и кръг.

"Напълно заслужена победа. Бяхме отборът, който създаде доста чисти голови положения. Реализирахме три гола, а можехме още три. Не допуснахме чиста голова възможност пред нашата врата. След победата над Берое заявих, че отборът ще изглежда още по-добре днес. Бях спокоен, че днес ще изглеждаме доста добре на терена. Доволни сме от показаното на терена от резултата. Такъв резултат едва ли ще постигне някой друг тук до края на сезона", започна Генчев.

"Момчетата започнаха да си вярват доста повече след втория гол. Можехме да вкараме още голове, но и 3:0 е доста изразителен резултат.

Нашата цел е да развиваме отбора. Той показва прогресираща игра. 7 или 8 кръга бяхме отбелязали малко голове, а сега срещу Черно море - 2 гола, днес 3. Надявам се да се подсилим с играчи, от които имаме нужда. Няма да е лесно, но нашата цел е да развиваме отбора и да показваме добра игра. Резултати са Божа работа", каза още той.

"Ще имаме доста време за работа. До момента имам 24 тренировки с отбора, това е малко време. Сега ще имаме време да отработим нещата. Положителната серия не е хубаво да се прекъсва така, но нека този добър спомен остане в главите на момчетата, за да си вярват и през новия полусезон да показват още по-добри игри", завърши Станислав Генчев.