От ръководството на ФК Локомотив София излязоха на своя сайт с искане избраният за рефер номер 1 на България за 2023-а година Георги Кабаков да не свири техни мачове.

"Уважаеми Дами и Господа,

Ръководството на ФК "Локомотив София 1929″ АД, изразява своето несъгласие с назначаването на главен съдия на г-н Георги Кабаков за срещата ни от 29 кръг на Първа Лига с ЦСКА 1948. Вероятно много от Вас си спомнят втория полуфинал за купата на България миналата година, когато бяхме ощетени с отсъждане на не съществуваща дузпа, спестени червени картони на съперника, които не ни позволиха евентуално да достигнем финал в турнира. Тук е мястото да кажем, че нямаме абсолютно никакви претенции към съперника ни в следващия мач.

Няколко пъти след това г-н Кабаков беше назначаван за ВАР арбитър на наши срещи и случайно или не, винаги неговите решения бяха в ущърб на Локомотив София. Всички сме наясно, че Кабаков е най-добрият български съдия и доказал се в международен мащаб, но също така сме убедени, че той има някакво лично отношение към нашия клуб. Бихме желали да заявим, че не желаем г-н Кабаков да бъде назначаван повече на срещи на ФК ,,Локомотив София 1929″ АД.

С уважение:

Управителен съвет на ФК ,,Локомотив София 1929″ АД", написаха "столичните железничари".