Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира победата над ЦСКА 1948 с 2:0 в мач от 23-ия кръг на Първа лига.

"Това ни е трети мач с тях и лично аз имах определени съмнения за мотивацията, но играчите излязоха много добре мотивирани. Въпреки това, не влязохме добре в мача, но направихме така, че да вкараме два гола и тези три точки са много важни за нас", започна Дерменджиев.

"Имаме две последователни победи над този отбор и това намали малко мотивацията ни. Те използват играчи, но добре познаваме отборите и не можем да бъдем изненадани. Тодор Неделев е добър футболист, давам му повече минути, но и при мен е седял на пейката. Много сериозни спекулации срещу отбота са, че Спас Делев ще напуска. Той помага много на всички в отбора, има богат футболен опит. Държа на всички играчи, независимо колко ще влизат в игра, това го преценявам аз“.

"За нас ще бъде малко по-дълга седмица и ще оставя играчите да починат два дена, след това започваме подготовка за Ботев Пловдив. Много е важен мачът срещу тях“, завърши Георги Дерменджиев.