Станислав Генчев, наставникът на Крумовград, беше много доволен от поредния двубой на неговия тим без поражение в Първа лига. Новакът в елита спечели срещу Славия като домакин тази вечер.

"Много съм доволен. Много добър мач за нашия отбор. През първото полувреме вкарахме два гола и можеше да отбележим още. През втората част имахме няколко контраатаки, от които имахме възможност да реализираме и трето попадение. Това е трети пореден мач, в който не допускаме гол. Победихме силен отбор като Славия и в момента се намираме на шестото място. Ние написахме история с тези 12 мача без загуба, защото само Лудогорец и Литекс имат по 9 двубоя без поражение като новаци в елита. Със сигурност такива серии много помагат много за самочувствието на играчите, заради което имаме и добри резултати", започна Генчев.

"За съжаление, когато се уморят някои важни футболисти или ги няма в състава, както е случаят с Димитър Тонев, това се отразява на цялостното представяне на отбора. Бяхме малко по-дефанзивно настроени през второто полувреме. Дадохме инициативата на Славия, но пък не им позволихме да създадат голово положение, което е много важно", добави още той.

"Ние искаме да сме в първата шестица и с всеки един мач го показваме. Това е нашата цел. Не зависи всичко от нас. ЦСКА 1948 има добър отбор, но това важи и за Локомотив. Чакаме срещата между двата отбора с интерес и тогава ще правим сметки. Попадане в топ 6 ще ни даде възможност да видим до къде сме стигнали със своето развитие, защото ще играем срещу най-добрите отбори. Срещу тях най-лесно се виждат малките детайли и грешките, които допускаш, за да може да се работи върху тях", категоричен беше наставникът на новака в Първа лига.