Старши треньорът на Левски - Николай Костов, говори преди предстоящия мач на "сините" срещу Лудогорец. 26-кратните шампиони на България гостуват в Разград утре в дербито на 27 кръг на Първа лига.

"Очаквам да има качествен футбол. Лудогорец притежава много интересни футболисти, които играят със самочувствие. Много са креативни, но и ние разполагаме с такъв тип играчи. Именно заради това очаквам динамичен двубой. В първия мач надиграхме Лудогорец, но загубихме три точки. От там тръгна надолу работата чисто психологически. Отборът загуби самочувствие", заяви родният специалист.

"Вярвам в моите футболисти. В добра форма са, имат добро настроение, играят със самочувствие и се надявам да излезем победители в този двубой. Позитивно настроени сме и мислим само за този мач, не се натоварваме със следващите. В последния мач повечето от нашите почитатели си тръгнаха разочаровани, тъй като не ни се получи през второто полувреме. Отдавам го и на по-добрата игра на Славия. Нека не забравяме добрите ни взаимодействия през първото полувреме", каза още треньорът на "сините".

В неделя пък е Вечното дерби на България, а Костов увери, че никой няма да бъде пазен.

"Не можем да си позволим да пазим никого. Играчите са предупредени, съдиите - също", каза с усмивка Костов.